Over Medisch Meubilair

Stöpler Medical B.V. is opgericht in 1902 en daardoor al meer dan een eeuw bekend in de medische sector. Wij zijn dan ook in staat om complete ziekenhuizen en ZBC in te richten. In 2000 is Stöpler begonnen met de gespecialiseerde productgroep "Medisch Meubilair" deze productgroep beschikt over een zeer breed assortiment aan producten van schopemmers tot dialysebehandelstoelen.

 

Dit team bestaat momenteel uit 3 mederwerkers die hieronder in het kort worden voorgesteld aan u:

 

Truus van Harten (Eindverantwoordelijk voor de productgroep Medisch Meubilair en Logistieke Inrichtingen):

Truus van Harten houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met Medisch Meubilair en Logistieke Inrichtingen waarvan 20 jaar in dienst van Stöpler Medical. Zij is hiermee dan ook zeer ervaren in alles wat met Medisch Meubilair en Logistieke Inrichtingen te maken heeft. 

 

Youri Schouwstra (Productspecialist):

Youri Schouwstra is momenteel 5 jaar in dienst van Stöpler Medical, waarvan de laatste 2 jaar voor de productgroep Medisch Meubilair. De eerste jaren van zijn werkzame leven was hij biomedic engineer bij de Technische Services van Stöpler.  De kennis die hij daar heeft opgedaan gebruikt hij om u het beste advies te geven tijdens het aankoopproces. U kunt ook bij Youri terecht voor technische vragen betreffende Medisch Meubilair.

 

Claudia van Houten (Commerciele binnendienst):

Claudia van Houten is momenteel 5 jaar in dienst van Stöpler Medical, waarvan gedurende de hele periode voor onze productgroep. Zij is verantwoordelijk voor de afhandeling van het gehele administratieve proces. Mocht u vragen hebben met betrekking tot een toegestuurde offerte of levertijd van uw order dan kan u altijd bij haar terecht.