endoscopen urologie

State-of-the-art urologie

State-of-the-art urologie is onbereikbaar zonder de diagnostische en therapeutische technieken van de moderne endoscopie. Cystoscopie, transurethrale resectie van de prostaat (TUR) en uteterorenoscopie zijn routine ingrepen geworden en worden constant geoptimaliseerd door gebruik van nieuwe technologieën.

Voor alle urologische procedures biedt KARL STORZ complete oplossingen. Geavanceerde optieken en instrumenten, volledig compatibel met innovatieve en veilige apparatuur. 

Denk aan HF apparatuur, laserapparatuur, lithotripsy apparatuur om stenen in de blaas, ureter en nier te verwijderen, flexibele endoscopen voor diverse procedures in de ureter, diverse instrumenten om nierstenen effectief te verwijderen en apparatuur waarmee Photodynamische diagnostiek kan worden uitgevoerd (PDD).

De lijn wordt gecompleteerd met divers urologisch instrumentarium (ook voor pediatrische urologie) en flexibele video endoscopen.

Productoverzicht

Filters

Stöpler opereert in een dynamische, complexe medische markt. Onze portfolio met kwalitatief hoogwaardige producten zoals urologie endoscopen en sterke merken wordt pas relevant door het leveren van hoogstaande service en blijvende, specifieke oplossingen, die de continuïteit van te leveren zorg bij onze klanten waarborgt. Daarom zit “helpen” in al zijn facetten in de grondhouding en DNA van ons bedrijf. Daar kunt u als klant ons op aanspreken!

Download hier uw brochures over urologie