endoscopisch instrumentarium

Endoscopie - specialismen

Stöpler levert als exclusief distributeur van KARL STORZ in de BENELUX endoscopisch instrumentarium en apparatuur voor elk gewenst specialisme, waaronder o.a.; anesthesie, gastro-enterologie, gynaecologie, KNO, laparoscopie, microscopie, neurochirurgie, proctologie en urologie.

 

KARL STORZ staat bekend om zijn multifunctionele imaging-platform, IMAGE1 S™,  dat de basis vormt voor de vele mogelijkheden die KARL STORZ u als specialist te bieden heeft. Het unieke aan IMAGE1 S™ is dat het volledig modulair is.

Dat wil zeggen dat als u deze basis heeft aangeschaft, u IMAGE1 S™ desgewenst kunt aanvullen/ aanpassen met één of meerdere extra modules, tot het voor u de best mogelijke opstelling is.


Indien de wensen in de toekomst veranderen, of u wenst een uitbreiding, kunt u eenvoudig een module toevoegen en is aanschaf van een hele nieuwe video toren onnodig. Hiermee is IMAGE1 S™  zeer waardevast en efficiënt en biedt het daarmee een solide basis voor al uw endoscopische procedures, ongeacht het specialisme.

Productoverzicht

Filters