Mindray BeneFusion nSerie

BeneFusion nSerie voor efficiënt werken en een veilige medicatietoediening

Het Mindray BeneFusion nSerie infuusportfolie biedt een mooie oplossing binnen de infusietherapie. Deze BeneFusion productlijn levert een buitengewone prettige gebruikerservaring, veiligere en geavanceerde medicatie technologieën en een efficiëntere oplossing voor workflowbeheer.

Productoverzicht

De productlijn van de BeneFusion nSerie voldoet aan de belangrijkste factoren waaraan een infuuspomp moet voldoen zoals:

 

→ Veiligheid → Gebruiksgemak → flexibiliteit

 

Slim touchscreen

De infuuspompen uit de BeneFusion nSerie zijn voorzien van een groot touchscreen in kleur met een intuïtieve gebruikersinterface. Deze gebruikersinterface zorgt voor een buitengewoon interactieve ervaring, alle essentiële parameters worden in een elegante en overzichtelijke lay-out gepresenteerd. Het HD-touchscreen van 7 inch maakt het infuussysteem net zo snel als uw mobiele telefoon.

Veelzijdig all-in-one ontwerp

Het all-in-one ontwerp van de BeneFusion nSerie biedt de veelzijdigheid om alle functies op het gebied van infusie te integreren voor verschillende klinische doeleinden; van standaard infuuspomp voor de verpleegafdeling tot een PCA, TCI, en/of TIVA infuuspomp voor een volwassen IC, NICU en OK. Dit zorgt voor gemakkelijker beheer en hogere efficiëntie.

Flexibele dockingoplossing

De BeneFusion nDS beschikt over een flexibele oplossing voor dockingstations, waarmee er voor verschillende infusiescenario’s een passende oplossing is. Het maakt het overdragen en verplaatsen van patiënten veilig, eenvoudig en efficiënt. Het ontwerp biedt de mogelijkheid tot uitbreiding van 2 tot 24 infuuspompen zonder dat er gereedschap aan te pas komt.

  • Eenvoudig schuifsysteem om infuuspompen in het dockingstation te plaatsen.
  • Automatisch relais tussen infuuspompen wat samen zorgt voor een stabielere medicatietoediening.

Gespecialiseerd in veiligheid

Veilige medicatietoediening dankzij innovatieve technologieën

 

SmartRapid™ zorgt voor tijdige toediening van medicatie door een snelle opstarttijd van de pomp van slechts 2 seconden, plaatsing van de spuit in 4 seconden en toediening van de eerste druppel medicatie in 3 seconden.

SafeDose™ DERS is een medicatiebeheersysteem waarbij gebruikt gemaakt kan worden van ISO-kleurcodering. Ook kunnen medicatiefouten worden verminderd door per medicament gebruik te maken van harde limieten en eventuele zachte limieten. Informatie over medicatietoediening is eenvoudig aan te passen en automatische invoer van infusieparameters voor veiligere medicatie en hogere klinische efficiëntie.

SmartAIR™ verbetert de algemene veiligheid door controle op lucht in de lijn tijdens infusie.

  • SmartAIR™ Dual, het systeem voor luchtbeldetectie met twee sensoren activeert een alarm in het geval van lucht in de lijn.
  • SmartAIR™ Empty, dankzij het detectiemechanisme voor een leeg reservoir wordt tijdig gemeld dat de infusie is voltooid, zonder extra accessoires.

Dynamisch druksysteem (DPS) bewaakt de druk met numerieke en grafische illustraties, waardoor eindgebruiker de occlusie vroegtijdig kan vaststellen om risico’s te voorkomen.

Unieke geïntegreerde synergie

InfusionView™ Dankzij de juiste integratie en synergie tussen de BeneFusion nSerie infuustechnologie en de BeneVision nSerie patiëntmonitoren, geeft InfusionView™ het medische personeel een uitgebreid overzicht van infusiegegevens in combinatie met de fysiologische parameters voor snelle en nauwkeurige klinische beslissingen en adequate medicatiedosering.

Gecentraliseerd gegevensbeheer

BeneVision CMS biedt een totaaloplossing voor het bewaken van alle vitale functies en details over infuusbehandelingen. De BeneFusion nSerie kan gemakkelijk worden verbonden met het ziekenhuis- en klinische informatiesysteem (HIS en CIS) om gegevensbeheer te centraliseren.

  • Klinisch personeel beschikt over uitgebreide informatie om de juiste zorg te bieden aan de patiënt.
  • Closed-Loop-Systeem; minder medicatiefouten door afstemming op recepten, hogere behandelingskwaliteit en efficiëntie van workflows.
  • Kan toezicht houden op 72 nDS-apparaten tegelijkertijd.
  • Altijd en overal toegang tot infusie- en alarmgegevens.
BeneFusion n Series Infusion System - Smart touch, Safe medication