orthopedie

Orthopedie

Tevredenheid is onze maatstaf!

Kwaliteit is voor ons geen relatief begrip, maar een kwestie van oplossingen op maat, vervaardigd uit de beste materialen. Naast kwalitatieve materialen bieden we ook op maat gemaakte oplossingen voor de patiënt. Ons Full Function Faster programma ( patiënten snel en pijnvrij uit het ziekenhuis helpen) draagt daaraan bij. Onze maatstaf van succes is de tevredenheid van de patiënt.

Daarnaast is een goede band met de orthopedische chirurg van groot belang. De chirurgen dienen tenslotte tevreden te zijn over onze producten en dienstverlening.

Onze verhouding met de fabrikant is uiterst belangrijk. Wij onderhouden dan ook een zeer vertrouwelijke relatie met onze leidende leveranciers, MicroPort en Karl Storz.

Binnen ons gamma voor orthopedie bieden wij oplossingen voor:

 

Productoverzicht

Aankomende events

Bekijk alle evenementen

Uitgelicht nieuws

Nieuwsoverzicht

Filters

Geen resultaten

Stöpler vormt de verbinding tussen gerenommeerde merken op het gebied van orthopedie, apparatuur en disposables en de afnemers hiervan. Daarbij wordt voorzien in de specifieke wensen van gebruikers

Stöpler staat midden in de medische sector. Ondernemen met oog voor een goede balans tussen enerzijds noodzakelijke technologische innovatie en anderzijds kostenbeheersing vinden wij belangrijk. Wij denken daar graag vanuit de specifieke klantsituatie oplossingsgericht in mee