Dewert stapt over op nieuwe bekleding!

Nieuws!

Dewert stapt over naar nieuwe bekleding voor haar onderzoek- en behandelbanken.

 

De bedrijfsfilosofie van Dewert is altijd geweest om hun producten uit te rusten met de beste onderdelen die beschikbaar zijn op de markt, zodat alle klanten een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig product krijgen.

Met dit aspect in het achterhoofd heeft Dewert nogmaals kritisch naar hun bestaande collectie van bekledingsmateriaal gekeken.

Aanleiding hiervoor is de nieuwe lijn kunstlederen bekleding van Skai Toronto met staynu-effect.

 

Waar hygiëne bij al hun producten altijd al een hoge prioriteit heeft gehad, is door de huidige pandemie hier nog meer de nadruk op komen te liggen.

Dit betekent dat de bekleding snel en effectief gereinigd dient te kunnen worden om vlekken en vuil veilig te kunnen verwijderen en te kunnen desinfecteren met een zo breed mogelijk scala aan middelen. Dit alles zonder dat de levensduur van het materiaal wordt beperkt.

Dit zijn altijd al grote uitdagingen geweest.

Na 40 jaar Stamskin Top, zal de producent Dewert vanaf begin 2021 overgaan op SKAI Toronto.

Omdat Stamskin Top dit jaar bijna het hele bestaande kleurenpallet heeft vervangen konden zij toch al niet langer de bestaande kleuren garanderen.

 

In de toekomst zal SKAI-bekleding standaard te vinden zijn op alle onderzoek- en behandelbanken van Dewert.

Hierbij is keuze uit onderstaande twee:

  • SKAI Pandoria Plus: (20 kleuren)
  • SKAI Toronto met staynu-effect: (17 kleuren)

 

Mocht u vragen hebben over bovenstaande verleende informatie, kunt u altijd contact opnemen met Claudia van Houten, c.vanhouten@stopler.nl of 030-2644932