Stille instrumentarium exclusief bij Stöpler

Stöpler is uw betrouwbare leverancier van instrumentarium. Wij doen dit al vanaf 1904 en zijn hierdoor de oudste leverancier van instrumentarium voor de Nederlandse markt.

 

Al vanaf het begin, nu ruim 100 jaar, werkt Stöpler nauw samen met het Zweeds Stille AB, een producent van chirurgisch instrumentarium van buitengewoon hoge kwaliteit. Stille is vooral bekend in de orthopedie, vaatchirurgie en plastische chirurgie. Denk hierbij aan knabbeltangen, microchirurgische instrumenten en fijne prepareerscharen. De kwaliteit die Stille levert is tot op heden ongeëvenaard, ondanks de vele nieuwkomers op de markt.

 

Middels deze brief willen wij graag aankondigen dat Stille instrumentarium vanaf dit jaar weer exclusief door Stöpler verkocht wordt in Nederland.

 

Het is verstandig het unieke Stille instrumentarium door gecertificeerde Stille instrumentmakers te laten onderhouden en/of repareren. Dit is namelijk uw waarborg met betrekking tot de kwaliteit, het gebruiksdoel en de garantie van het instrument.

 

In Nederland zijn geen door Stille gecertificeerde technici werkzaam. Stöpler repareert geen instrumentarium van Stille, maar stuurt dit direct door naar Stille in Zweden. Alleen op deze manier blijft de genoemde kwaliteit van het instrument gewaarborgd. U ontvangt altijd een officieeel gespecificeerd inspectie-/reparatierapport van ieder opgestuurd Stille instrument. U wordt hierbij volledig ontzorgd, alles wordt geregeld door Stöpler.

 

Onze productspecialisten Peter van der Spoel (noordelijke helft Nederland) en Lodewijk Groot (zuidelijke helft Nederland) komen graag bij u langs om de mogelijkheden verder te bespreken.

 

Tot slot willen wij u graag het volgende aanbieden in het kader van het 115-jarige bestaan van Stöpler en onze hernieuwde exclusieve samenwerking met Stille: een korting van 20% op het volledige assortiment Stille instrumentarium. Deze aanbieding is geldig vanaf heden tot en met 31 december 2019.