IMAGE1 S™ RUBINA

Curaçao Medical Center, Willemstad- inrichting OK en poliklinieken

Na een project van bijna 2 jaar, waarbij alle disciplines binnen Stöpler Medical intensief met elkaar samenwerkten om de klant te kunnen bedienen, is in september de laatste fase van de oplevering van dit project ingegaan. De videotorens zijn persoonlijk afgeleverd en de instructies en gebruikerstrainingen zijn op locatie door onze Imaging specialist verzorgd.

We blikken terug op een bijzonder project waarbij wij voor dit volledige nieuwe ziekenhuis de OK hebben uitgerust met de nieuwste generatie videotoren van KARL STORZ. Daarnaast hebben we veel aanvullend instrumentarium, maar ook veel andere medische apparatuur en meubilair geleverd voor de poliklinische afdelingen. De komende weken zijn gericht op enkele naleveringen. Nu de OK in gebruik genomen is, was er behoefte aan aanvulling van een aantal zaken zoals medisch meubilair en disposables.

Wij zijn er trots op om HNO te mogen feliciteren met de aanschaf van hun nieuwe videosystemen, medische apparatuur/ instrumentarium en medisch meubilair, waarmee zij klaar zijn voor de toekomst, en danken hen voor alle vertrouwen en gastvrijheid die wij hebben mogen ervaren gedurende het gehele traject.

Ook in de toekomst staan wij garant voor deze klant; ijzersterke service, dat is waarop zij mogen vertrouwen