Veterinaire endoscopiedag 25 mei

 

Stöpler Medical BV organiseert op donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei 2023 een veterinaire endoscopie dag!

 

Evenementdatum: donderdag 25 mei 2023

Dit evenement is al afgelopen

Het thema is “van kop tot staart”.

Wij verwelkomen graag op donderdag 25 mei de paardendierenartsen en op 26 mei richten wij ons op de kleine huisdieren & exoten.

 

Diverse specialisten uit Nederland en België hebben wij bereid gevonden om één of meerdere lezingen uit hun vakgebied te verzorgen. U kunt denken aan Bouvien Brocks, Bart Van Goethem, Gert ter Haar, Tsjester Huppes, Marianne Sloet, Lisa Stammeleer, Joris De Swert, Hans Wilderjans.

 

Wij hebben ervoor gekozen om het dier te verdelen in onderwerpen, die allemaal met endoscopie te maken hebben. In 20 minuten wordt een korte pitch gegeven over het onderwerp waardoor u een goed idee krijgt van de mogelijkheden in de praktijk, zowel voor beginners als gevorderden.

 

Tijdens deze dag organiseren wij tevens een opfriscursus reiniging en desinfectie, hands-on bij calamiteiten en nog meer. Laat u verrassen onder het genot van een hapje en een drankje!

 

Voor wie: beginners en gevorderde endoscopisten,paraveterinairen
Kosten deelname: € 250 euro excl. BTW per dag p.p.
Locatie: Stöpler Medical BV, Middenwetering 1, Utrecht.
Deadline aanmelden: uiterlijk 12 mei 2023

Indien u interesse heeft in deelname aan 1 of 2 dagen, neem dan gerust contact met ons op via veterinair@stopler.nl / veterinair@stopler.be of per telefoon +31 (0)30 2644993.

Wij kijken uit naar uw inschrijving!

Onderstaand de agenda voor 25 mei, gericht op paardendierenartsen

Flyer Endoscopiedag 25 mei