Gynaecologische stoel gMotio

25% korting op de iDuolys en gMotio

Op dit moment hebben wij een zeer aantrekkelijke aanbieding van 25% korting, op diverse producten van het merk Promotal. Promotal is al sinds 1963  fabrikant van medische meubilair en is hierin zo succesvol door continu te luisteren naar de wensen en behoeften van zorgprofessionals. 

Gynaecologische stoel gMotio

De gMotio, is een gynaecologische stoel, ontworpen om een effectieve en comfortabele behandeling te bieden, zowel voor de arts als voor de patiënt. Het is het resultaat van 2 jaar onderzoek onder zorgprofessionals uit Europa. De stoel werd uitgebreid getest door ongeveer 20 artsen en 100 patiënten.

 

Met deze stoel heeft Promotal synergie gecreëerd tussen twee belangrijke producten; de Elite gynaecologische stoel en de eMotio onderzoekstafel. Kortom; de gMotio is een musthave voor gebruikers van gynaecologische stoelen.

 

Behandelbank iDuolys

De iDuolys behandelbank, is een innovatieve onderzoeksbank. Ontworpen voor maximaal comfort van de gebruiker en de patiënt. De onderzoekstafel heeft een stak en lichtgewicht ontwerp en is uitgerust met een systeem om patiënten met beperkte bewegingsvrijheid te assisteren.

Deze behandelbank is gemakkelijk in gebruik, elektrisch verstelbaar en beschikt o.a. over geïntegreerde, uitschijfbare voetsteunen. Klik voor meer informatie en specificaties over de iDuolys, op onderstaande knop.

 

 

Wilt u graag meer informatie over deze campagne, of één van de producten? Neem dan contact op met onze specialist op het gebied van medische meubilair. Onderstaand vindt u de contactgegevens. 

Ook kunt u via onderstaand contactformulier een aanvraag indienen. Onze productspecialist neemt dan op korte termijn contact met u op. 

 

 

 

 

Projectmanager ZBC's en overzeese gebieden

Truus van Harten

t.vanharten@stopler.nl

06-46213538

Productspecialist Noord Nederland Ziekenhuizen

Peter van der Spoel

p.vanderspoel@stopler.nl

06-41512272

Productspecialist Zuid Nederland Ziekenhuizen

Jim van Burken

j.vanburken@stopler.nl

06-55792523

Commerciële Binnendienst

Claudia van Houten | Marjolein van Amsterdam

inrichtingen@stopler.nl

+31 30 264 49 90