KARL STORZ AIDA®

Documentatie van beeldmateriaal op de OK is een complex maar fundamenteel vraagstuk. KARL STORZ biedt de oplossing- een zeer flexibel systeem dat naadloos integreert met bestaande infrastructuren en data uitwisselt met andere systemen door gebruik te maken van standaard interfaces.

KARL STORZ AIDA®  kan gebruikt worden op trolley's en pendels of geïntegreerd worden in operatiekamers en biedt de mogelijkheid om foto en video op te nemen en te archiveren in Full HD, 3D en 4K beeldkwaliteit.

Het intelligente data export systeem draagt zorg voor een automatische data opslag op de achtergrond gedurende elke procedure.

De veiligheid van de patiënt en het OK personeel is topprioriteit op elk OK-complex- dankzij de geïntegreerde en zelf te configureren checklist. De veiligheid van uw data is ook gewaarborgd.

Gecombineerd met SCENARA®, een modulaire software oplossing, biedt KARL STORZ de perfecte oplossing voor het opnemen, archiveren, ontvangen en managen van beeld en video data. 

Highlight

AIDA, de stand-alone oplossing voor documentatie op uw OK!

KARL STORZ AIDA® 

AIDA® biedt de mogelijkheid om beeldmateriaal en video op te nemen en op te slaan in Full HD, 3D en 4K beeldresolutie. Deze stand-alone oplossing maakt een uitgebreide implementatie mogelijk van alle documentatie vereisten die ontstaan tijdens chirurgische procedures.

  • AIDA®  sluit naadloos aan op alle bestaande structeren- van trolley's en pendels tot geïntegreerde OK's en bestaande IT infrastructuren (DICOM, HL7)
  • AIDA® biedt de mogelijkheid om op te nemen vanuit 2 beeldbronnen tegelijkertijd
  • AIDA® biedt een geïntegreerde en vrij te configureren veiligheidschecklist
  • AIDA® draagt zorg voor een efficiënte OK-planning door middel van de intelligente data Export manager waarmee data automatisch wordt opgeslagen op de achtergrond
  • AIDA® gecombineerd met SCENARA® biedt de volledige oplossing voor beeld- en videomanagement binnen en buiten de OK.