IMAGE1 S™- mORe than a CAMERA

KARL STORZ  staat bekend om zijn multifunctionele imaging-platform, IMAGE1 S™, dat de basis vormt voor de vele mogelijkheden die KARL STORZ u als specialist te bieden heeft. Het unieke aan dit platform is dat het volledig modulair is. Dat wil zeggen dat als u de basis heeft aangeschaft, u het platform desgewenst kunt aanvullen/ aanpassen tot het voor u de best mogelijke opstelling is. Indien de wensen in de toekomst veranderen, of u wenst een uitbreiding, kunt u eenvoudigweg een module toevoegen en is aanschaf van een hele nieuwe video toren onnodig. Hiermee is het imaging-platform van KARL STORZ zeer waardevast en efficiënt en behoren ongebruikte torens op de gang vanaf nu tot het verleden. 

Highlight

IMAGE1 S™ RUBINA- mORe to discover!

Het primaire doel van iedere specialist is om optimale chirurgische resultaten te behalen. Om dit te kunnen bereiken is het in beeld brengen van belangrijke structuren van cruciaal belang.

De snelle ontwikkelingen van camera technologie in het verleden, heeft reeds geleid tot geweldige inzichten op het medische vlak, tot een groeiend aantal mogelijke behandelingen in de minimaal invasieve chirurgie en, het allerbelangrijkste, een betere uitkomst voor de patiënt.

Niet voor niets is er een groeiende interesse in 3D technologie waarmee het operatiegebied ruimtelijker weergegeven wordt, in 4K technologie waarmee niet alleen de beeldresolutie maar ook de weergave van kleuren in het operatiegebied verbeterd is, en fluorisentie techniek (NIR/ICG) waarmee structuren beter in beeld gebracht kunnen worden zoals bijvoorbeeld de galwegen of de perfusie.

Wat als we al deze nieuwe technieken konden samenvatten in 1 oplossing? Met IMAGE1 S™ RUBINA is het doen van concessies niet meer nodig, u kiest voor de unieke kwaliteit die u gewend bent van KARL STORZ. Of dit nu de vernieuwde TIPcam is of de combinatie van de 4K camerakop met het optiek, u bent verzekerd van kwaliteit zodat u de beste  chirurgische resultaten kunt behalen en uw patiënt de beste zorg kunt leveren.

IMAGE1 S™ Rubina combineert alles wat u wenst in 1 oplossing: een native 4k beeldresolutie, 3D technieken en ICG. 

 

"That's the best 3D image I have ever seen"    Dr. Delgado, Barcelona

 

"I don't want to stop suturing because the 3D image quality is just amazing!"   Prof. Gabriel, Wiesbaden

 

"I really love that the horizon controls automatically"   Dr. Sardari Nia, Maastricht