TELE PACK +

De TELE PACK + (STZ TP101) is een combinatie van een monitor, camera, LED-lichtbron, documentatie en netwerk. Draagbaar, compact en plug&play. Veelzijdig in gebruik en perfect voor diverse toepassingen in bijvoorbeeld: poliklinieken, privéklinieken, IVF centra etc.

Het krasvaste, Full HD,  18" touchscreen bevat een on-screen keyboard, waarmee de bediening van de TELE PACK + even gemakkelijk is als de bediening van je eigen mobiele telefoon. De TELE PACK + is zeer veelzijdig in gebruik. Je kunt de TELE PACK + inzetten met starre en flexibele endoscopen, maar ook met de nieuwe lijn single use flexibele scopen van KARL STORZ. Daarnaast is de TELE PACK + dankzij software updates future-proof.

Videobeelden of foto's opslaan gaat eenvoudig, de TELE PACK + beschikt over een intern geheugen maar het is ook mogelijk om data op te slaan via USB of via het eigen netwerk van het ziekenhuis of de kliniek. Goed om te weten is dat de beelden, foto én video, opgeslagen worden in de opnamekwaliteit: Full HD.