Zarges

ZARGES staat als meer dan 80 jaar voor compromisloze kwaliteit in combinatie met continue innovaties op het gebied van klimmen, verpakken en transporteren, alsook speciale maatwerk oplossingen. Als eerste onderneming in de lichtmetaalbouw in Europa is ZARGES vanaf de hoofdvestiging in Weilheim/Obb. internationaal actief – met circa 800 medewerkers en drie productievestigingen in Europa.

 

Als markt- en innovatieleider biedt ZARGES zijn klanten producten en diensten die qua veiligheid, duurzaamheid en ergonomie de standaard van de markt bepalen. Producten van ZARGES verenigen de vele voordelen van het lichtmetaal aluminium, zoals hoge sterkte bij lage relatieve massa, corrosievastheid en flexibiliteit bij het gebruik. ZARGES heeft voor een ieder het geschikte product en kan ook individueel ontworpen toepassing aanbieden. In gelijke mate voor de marktsectoren dienstverlening, handel, vakman of industrie.

 

Via Stöpler profiteren de klanten van Zarges van de kwaliteit, het imago en vooral van een uitgebreide service die hen ook na de aanschaf nog jarenlang begeleidt.

Filters

Producten van dit merk