Stokje over aan Peter Nijhuis, commercieel directeur Stöpler en QRS

Eind december gaat Bart van Liebergen onze organisatie verlaten en zal hij het stokje overdragen aan Peter Nijhuis, onze nieuwe commercieel directeur van de business-to-business tak voor o.a. de merken Stöpler en QRS in de Benelux. Graag willen we Bart hartelijk danken voor zijn fantastische inzet voor Stöpler. Samen met collega’s heeft hij veel mooie projecten voltooid voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Daar zijn we hem zeer dankbaar voor. Er is een gezonde basis gecreëerd om verder uit te gaan bouwen aan een succesvolle toekomst.

Peter is al ruim 25 jaar actief in de gezondheidszorg en is begin november gestart in zijn nieuwe functie. Hij gaat daarbij de synergievoordelen voor QRS en Stöpler benutten door te kijken naar voor de klant best passende portfolio’s. Peter: “Dat gaan we doen met als belangrijkste uitgangspunt dat beide merken hun grote krachten verder uitbouwen. We gaan verder ontwikkelen in de richting waar de vertrouwde merken QRS en Stöpler het sterkst in zijn. Met als doel voor de klanten een naadloze service en passende medische apparatuur en producten. Afgelopen periode heb ik al deel uit mogen maken van de enorme gedrevenheid en de passie van onze mensen die hiervoor zorgen, dat is heel mooi om te zien. Er liggen volop kansen en dat we dit doen samen met een team van zeer bevlogen professionals en met onze klanten zelf geeft me veel vertrouwen in een goede toekomst. De zorg zal hiervan profiteren, waarbij de gezondheidswinst voor patiënten altijd voorop staat naast het reduceren van de totale zorgkosten in een duurzame waardeketen.”

 

Stöpler is de specialist op het gebied van onder andere hoogwaardige medische apparatuur voor de operatiekamers en intensive cares in de ziekenhuizen in Nederland, België en Luxemburg. Het bedrijf, met meerdere locaties waaronder in Utrecht, levert wereldwijde A-merken zoals Karl Storz, Ansell en Trumpf. Peter: “Onze mensen van Stöpler hebben veelal directe relaties met diverse medisch specialisten, zoals urologen, KNO-artsen, GE-chirurgen, intensivisten en anesthesisten. QRS is juist sterk in het brede assortiment van medische verbruiksartikelen en apparatuur voor de zorgprofessional. QRS ontzorgt de klant zo met advies op maat en een compleet pakket.” QRS levert direct aan ziekenhuizen, privéklinieken, ambulancediensten en andere zorginstellingen in Nederland en België. “Beide bedrijven staan voor uitsluitend hoog kwalitatieve producten en gerelateerde diensten voor de gezondheidszorg en zullen die visie onder de eigen merken voort blijven zetten.” aldus een trotse Peter.

Bij Stöpler en QRS bouwt Peter Nijhuis verder aan een succesvolle toekomst voor de zorg.