veterinaire-instrumentarium

Veterinaire Outlet

Onze demo dient altijd up-to-date te zijn en daarom vervangen wij regelmatig onze units en scopen. Na 2 jaar worden onze demo units en video-endoscopen vervangen en onze rigide optieken na 1 jaar.

Wij hebben een lijst gemaakt van ons demo materiaal dat zijn "houdbaarheid" heeft bereikt. Onze demo wordt regelmatig geshowd tijdens bezoeken, workshops en congressen. Hierdoor vertonen sommige materialen cosmetische schade.

Indien u interesse heeft, kunt u het materiaal bestellen via veterinair@stopler.nl d.m.v. het doorgeven van het artikelnummer en eventueel serienummer. Wij stellen dan een offerte voor u op. 

Productoverzicht

Filters

Stöpler vormt de verbinding tussen gerenommeerde merken op het gebied van veterinaire instrumentarium, apparatuur en disposables en de afnemers hiervan. Daarbij wordt voorzien in de specifieke wensen van gebruikers

Stöpler staat midden in de medische sector. Ondernemen met oog voor een goede balans tussen enerzijds noodzakelijke technologische innovatie en anderzijds kostenbeheersing vinden wij belangrijk. Wij denken daar graag vanuit de specifieke klantsituatie oplossingsgericht in mee