Endoscopische videoapparatuur

Endoscopische videoapparatuur

Het Image1 S platform van Karl Storz is een modulair op te bouwen camerasysteem bestaande uit diverse componenten, die een custom-made oplossing bieden voor elke gewenste cameraopstelling en biedt de mogelijkheid toekomstige technieken toe te voegen. Het voordeel van een modulair camerasysteem is dat het mogelijk is upgrades toe te voegen en additionele functionaliteiten te integreren. Hierdoor hoeft niet het volledige systeem vervangen te worden, waardoor het Image1 S platform kosteneffectief en altijd up-to-date is.

Productoverzicht

Highlights

  • IMAGE1 S™- mORe than a CAMERA

    IMAGE1 S™- mORe than a CAMERA

    <p>KARL STORZ  staat bekend om zijn multifunctionele imaging-platform, IMAGE1 S™, dat de basis vormt voor de vele mogelijkheden die KARL STORZ u als specialist te bieden heeft. Het unieke aan dit platform is dat het volledig modulair is. Dat wil zeggen dat als u de basis heeft aangeschaft, u het platform desgewenst kunt aanvullen/ aanpassen tot het voor u de best mogelijke opstelling is. Indien de wensen in de toekomst veranderen, of u wenst een uitbreiding, kunt u eenvoudigweg een module toevoegen en is aanschaf van een hele nieuwe video toren onnodig. Hiermee is het imaging-platform van KARL STORZ zeer waardevast en efficiënt en behoren ongebruikte torens op de gang vanaf nu tot het verleden. </p>

Bekijk alle highlights

Aankomende events

Bekijk alle evenementen

Uitgelicht nieuws

Nieuwsoverzicht

Filters

Stöpler opereert in een dynamische, complexe medische markt. Onze portfolio met kwalitatief hoogwaardige producten zoals endoscopische videoapparatuur en onze sterke merken wordt pas relevant door het leveren van hoogstaande service en blijvende, specifieke oplossingen, die de continuïteit van te leveren zorg bij onze klanten waarborgt. Daarom zit “helpen” in al zijn facetten in de grondhouding en DNA van ons bedrijf. Daar kunt u als klant ons op aanspreken!

Download hier uw brochures